top of page
edinapilcz

 I live in Budapest, I studied Art-history in Florence, Hungary is my home, but my soul travels the world, I feel like I have to see, feel and experience everything.

The need to explore has flown through my blood ever since I can remember. Every journey is unique and unrepeatable. Even if I go to the same place and have the same experiences, it will never be the same. Meeting new people, learning not only to accept their culture, but also to be a part of it; to participate as if I were a local. To be free, to wander around the Earth, to enjoy the beauty of nature, to have adventures and smell the scent of another continent, to be fascinated by the flora and talk to the people who call it home. Because "all men are created equal...". For me, that's what travelling is all about. Someone who’s always on the road knows that one day you always have to leave again.... and I will always leave again.

Capturing memories and special moments was not enough for me after a while, I turned to focus to the people. The human face, the person within, is my passion. 

 

Budapesten élek, Firenzében tanultam művészettörténetet, Magyarország az otthonom, de a lelkem a világot járja, úgy érzem mindent látnom, s éreznem kell. 

Amita az eszemet tudom a világ felfedezése a véremben volt. Minden utazás egyszeri és megismételhetetlen. Még ha ugyanoda megyek is és ugyanazokkal az élményekkel találkozom, akkor sem lesz ugyanaz. Emberekkel találkozni, megtanulni nemcsak elfogadni egy másik kultúrát, hanem élvezni is; úgy venni részt benne, mintha helybéli lennék, és úgy reagálni mindenféle benyomásra. Szabadnak lenni, vándorolni, élvezni a természet szépségeit, kalandokat megélni és érezni egy másik földrész illatát, megérinteni az ottani flórát és beszélgetni azokkal az emberekkel, akiknek az az otthonuk. Mert mind egyformák vagyunk csak máshol indult a sorsunk. Számomra ez az utazás lényege. 

Az emlékek és a pillanatok megörökítése egy idő után már kevés volt számomra, az emberábrázolás felé fordultam. Egy emberi arc, a benne rejlő személyiség megtalálása és ábrázolása az én szenvedélyem. Felfedezni a szépet, amit az emberi szem nem mindig vél felfedezni. 

  • Instagram
  • Instagram
bottom of page